#Livrare_de_fericire la domiciliu sau cum poți să te relaxezi când ești mamă

Eu mi-am făcut un cadou 😛

Știți că aici pe blog eu vorbesc despre cât de interesant e să fii mamă, dar și despre alte lucruri care se întâmplă în viața unei femei, mai ales că sunt atât de multe cărți de parenting accesibile, care te învață cum să fii un părinte bun, dar nimeni nu prea îți zice cum să rămâi doar femeie.

Iată de ce mi-am zis că o voi face pe „avocatul drepturilor de femeie ”aici și am să optez de fiecare dată pentru timpul propriu, pentru răsfăț, pentru îngrijire și dezvoltare proprie, mai ales, că astfel îl ajuți și pe copilul tău: doar el are nevoie de o mamă prezentă, o mamă echilibrată și liniștită și nu poți fi așa dacă vei fi continuu frustrată că ceva nu- ți reușește, că ai o groază de treabă prin casă, că copilul are nevoie de o mulțime de activități etc.

Așa că haideți, fiecare dintre noi, să ne gândim mai des, „de ce am eu nevoie, ca să mă simt bine și să nu îmi vărs năduful peste toți ai casei?” e o întrebare la care dacă vom răspunde sincer, va aduce doar beneficii. Credeți- mă pe cuvânt!

Deci, mi-am făcut un cadou!

Știi cum e să duci o sanie sau, mai grav, un cărucior prin zăpadă, pe drumuri necurățite? Dacă nu, atunci, cu siguranță știi cum e să duci în brațe de muuulte ori pe zi un copil de vreo 12-15 kg, sau cum e să îl legeni pe picioare, sau să vii încărcată cu sacoșe de la piață. Pe scurt, greutăți se adună mii și sute, și totul pe spatele nostru firav de femei, nu-i așa?

Păi, iată am hotărât să fac ceva ca să echilibrez balanța în acest sens. Cum? Cu livrare de fericire la domiciliu 😀

Noi, mamele, rar ne permitem să mergem undeva, la un SPA salon, să ne răsfățăm și să avem grijă de corpul nostru: „cum să îl las pe cel mic, dacă plânge, dacă i-i foame, dacă vrea să doarmă, dacă, dacă ,dacă…” și parcă nu te înduri să ieși din casă.

Și cei de la Shiro Massage, au venit cu soluția, livrând acasă ședințe de masaj, cu tot tacâmul de la un salon SPA: muzică de relaxare, bețișoare aromate, lumânări și atmosferă caldă și cel mai important masaaaaj!

Detalii despre prețuri și oferte vedeți pe pagina lor de Instagram și Facebook. Dar eu vreau să zic cum a fost pentru mine această experiență.

  1. În primul rând am scăpat de grija cu cine îl las pe Vladimir: el a fost tot timpul sub ochii mei, deci chiar am reușit să mă relaxez fără griji, mai ales că copilul meu e tare brăvuț, a înțeles că mami are nevoie de timp pentru ea, probabil, de asta a mers și s-a jucat în camera alăturată singurel până a obosit suficient cât să adoarmă singur, fără sânul meu, Uraaa!

Apoi, cei de la Shiro Massage vin cu masa de masaj, cu așternuturile lor, cu prosoapele lor, cu uleiuri de corp și atmosfera lor, încât nu trebuie să te gândești la nici un astfel de detaliu, decât dacă ai vreo preferință specială.

  1. Poți alege din tipurile de masaj pe care le poți primi: eu am ales pe cel terapeutic, pentru că chiar mă cam durea spatele deja în ultimul timp. Mai este și masaj de relaxare, anticelulitic (care m-a intrigat, dar mi-am zis că eu și așa arăt superb de la natură :D, dar, de fapt, cred că îl aleg data viitoare), Foot Massage, Masaj pentru cupluri (chiar aș vrea să îl încerc cu soțul meu, numai că trebuie să vedem unde îl lăsăm pe Vladimir, în acest caz), Masaj Prenatal, de care dacă aș fi auzit înainte să nasc, cu siguranță era să încerc, căci, după 40 de săptămâni de sarcină credeam că nu mai nasc :D.
  2. Poți chema un maseur sau o maseuză, eu am optat pentru o femeie, nu voiam să îl fac pe soțul meu prea gelos și așa mă invidia pentru masaj deja 😀
  3. O oră întreagă tot corpul îți este răsfățat, toți mușchiuleții atinși de degete pricepute și ferme (apropo, Valentina care a fost la mine chiar se pricepe ce puncte să atingă, spatele meu a respirat ușurat după asta), mai ales că eu nu am făcut un masaj integral niciodată, iar piciorușele mele nici nu știau că au atâția mușchi încordați.
  4. Bonus am primit un masaj al feței! Doamne, după asta credeam că mi-au dispărut ridurile 😀 atât de relaxant și benefic pentru tenul meu destul de uscat, de altfel, chiar au fost 20 de minute de vis (mai ales că și copilul meu dormea dus deja).

Deci, mi-a plăcut ședința mea de SPA acasă, cei de la Shiro Massage știu să livreze fericire la domiciliu, fericire de care a profitat toată familia, nu doar eu, pentru că dacă o femeie este mulțumită, toată casa merge ca pe roate!

Și ce poți face într-o zi de iarnă, cu ninsori frumoase după geam? Corect, să te bucuri de un masaj bun, de muzica relaxantă și atmosfera caldă de la tine de acasă.

PS. Gospodina din mine totuși a învins bătălia și spre seară m-am apucat de făcut pârjoale și din mirosul de SPA nu a mai rămas nimic. Voi să nu faceți așa 😀 Însă soțul meu văzând doar fața mea mulțumită și pârjoalele gustoase pe masă, mi-a promis că repet experiența cam în fiecare lună 😛

Dacă acest articol ți-a lăsat o umbră de zâmbet sau un gând bun, distribuie-l mai departe. Poți urmări mai multe pe pagina mea de Facebook și Instagram.

Vă cuprind.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s